Мені хочеться розповісти кулінарною драмою, яка сталася з мною минулого робочого тижня – уявіть собі!. Моя крихітка захотіла, аби як мама спекла один неймовірне з нагоди її ДР. Я, звісно ж, звичайно, розпочала гортати варіант у інтернеті і... о боже!. Витратила аж півтора години, блукаючи від блогу у бік черговий кулінарний портал! Перші варіанти виявилися нереально для професіоналів, інші - з екзотичними компонентами, решта - з надмірною кількістю відволікаючих елементів. Та ось згодом раптово я вспомнила про існування цей сайт й просто за 5 хвилинок знайшла свою панацею - ідеальний варіант! Варіант виявився до безтями простим, що навіть навіть ще дуже молода юна кулінарка спромоглася своїй мамі стати справжнім підручним. Як результат ми разом приготували неймовірний кулінарну феєрію, що був визнаний справжнім хітом дня народження. І ось вам результат навіть ті, хто раніше сумнівався мої тепер зацікавлені друзі не дають мені проходу з питаннями: "Яким чином ти відкрила настільки чудовий варіант?"
Каталог кулінарних рецептів